Busku, jak juz pisali inni - musisz wziąć na próbę i sprawdzić w rzeczywistości, czy tam, gdzie będziesz używał najczęściej net ci chodzi tak, jak tego oczekujesz. Ja u siebie w domu przeszedłem już wszystkie możliwe rozwiązania i jedyne co działa możliwie to T-mobile. Pamiętaj jednak, że net bezprzewodowy daje pierwszeństwo rozmowom telefonicznym i wiczorami potrafi się wieszać (bez względu na sieć).
Jaki wybrać internet bezprzewodowy?
Zwiń
X
-
aro_40 - Twoja odpowiedź to próba odgrzania stareeeego kotleta :diabelski_usmiech Busku szukał pomocy we wrześniu 2010 r. ... :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Eidos71, przeczytaj uważnie ,bo właśnie dziś kolega bishop odgrzał kotletaSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71aro_40 - Twoja odpowiedź to próba odgrzania stareeeego kotleta :diabelski_usmiech Busku szukał pomocy we wrześniu 2010 r. ... :diabelski_usmiechops:
ops:
ops:
czytałem całość, ale jakoś do mnie nie dotarło, że to sprzed roku, a bishop odgrzał tematops:
ops:
ops:
słoń, CDMA wcale tak rewelacyjne nie jest - to zalezy od miejsca, gdzie to użytkujesz. Poza tym on potrzebuje do tabletu, więc CDMA chyba nie bardzoIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
bishop, ja mam do lapka neta z plusa. Zasięg LTE, tak że ładnie to chodzi.
Szwagier kupił niedawno tablecika z plusa. Z tym że nie obsługuje LTE. Śmiga po HSPA+.
Też nie narzeka. Przed LTE na HSPA+ miałem poziom sygnału na 100%. Na LTE mam 50/70 %.
Jak koledzy wcześniej pisali, można pochodzić po salonach i chyba wziąć na próbę i potestować.
Chociaż z kolei szwagierka brała neta z P4 i podczas testowania śmigało ładnie, to teraz jest problem z zasięgiem. Może to wina też samego lapka. Ale dokupiła zewnętrzną antenę i jakoś to chodzi.
Zamieszczone przez ahmed799PLAY ponieważ korzystają z masztów Plusa
A mając sam internet, dajmy na to do lapka, to możemy korzystać tylko z nadajników P4Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
Hmm zdania podzielone, dziękuję wszystkim za opinie, nie obędzie się bez testowania, tylko że w miejscu zamieszkania pewnie wszystkie będą ładnie śmigać, liczyłem na wpis że ktoś często lata po kraju i powie np że ten x ...to kupa :szeroki_usmiech
Przy poszykiwaniach trafiłem na stronę porównań cenowych, może się komuś też przyda.
Często korzystacie z internetu poza domem? Zobaczcie, jakie oferty internetu mobilnego z routerem oferują polscy operatorzy. Internet mobilny w Polsce.
PS
bo właśnie dziś kolega bishop odgrzał kotleta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopHmm zdania podzielone, dziękuję wszystkim za opinie, nie obędzie się bez testowania, tylko że w miejscu zamieszkania pewnie wszystkie będą ładnie śmigać, liczyłem na wpis że ktoś często lata po kraju i powie np że ten x ...to kupa :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12...Mi blueconnect w moim miejscu zamieszkania działał prze.ujowo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopZamieszczone przez Agamek12...Mi blueconnect w moim miejscu zamieszkania działał prze.ujowo.
Komentarz
-
Komentarz